0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Wat wil je weten?

De producten zijn ontworpen door Ilona Pronk (ikzelf dus) in mijn studio in Haarlem. Het behang wordt duurzaam geproduceerd door een Nederlandse drukkerij.

Rebloomed gebruikt twee soorten vliesbehang:

  • Mat: de naam zegt het al, dit vliesbehang heeft een matte uitstraling en een vlakke structuur. De dikte is 200 gr/m2.
  • Textiel: dit vliesbehang heeft een linnen look en een dikte van 350 gr/m2.

Beide behangsoorten zijn van een stevige, kras-vaste kwaliteit en het papier is gecertificeerd als een FSC®-mix.

Jazeker. Omdat kleuren op een beeldscherm anders tonen dan in het echt, raden we je aan om altijd eerst een gratis behangsample op te vragen. Dat doe je eenvoudig met de button bij de producten in de webshop. Je kunt maximaal drie samples tegelijk bestellen en betaalt alleen een kleine bijdrage voor de verzendkosten. Bij een behangbestelling ontvang je deze kosten weer terug.

Lees hier de gebruiksinstructies

Het behang wordt speciaal voor jou besteld en geproduceerd. We streven ernaar om binnen 5 tot 10 werkdagen te verzenden. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor bestellingen die in het weekend of op feestdagen zijn geplaatst, worden de bestellingen de volgende werkdag verwerkt. Feestdagen en andere piekmomenten kunnen bovengenoemde tijdslijnen beïnvloeden.

Wij sturen je een email met een track & trace link wanneer de bestelling is verzonden.

Helaas kunnen bestellingen niet gewijzigd worden in het systeem.

Je kunt je bestelling betalen d.m.v. een Bankoverschrijving, iDeal, Bankcontact, of Giropay.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming en de omvang van de bestelling. Kijk op Verzenden & bezorgen voor meer informatie.

Voorlopig verzenden wij uitsluitend binnen Nederland, België en Duitsland. Op Verzenden & bezorgen vind je meer informatie.

Behangproducten worden op bestelling geproduceerd. In verband met de kleurbatchnummers (drukseries) kunnen rollen behang daarom niet teruggenomen worden, tenzij het behang gebreken of beschadigingen vertoont. Let op: per drukserie kunnen lichte kleurverschillen ontstaan, dus zorg er voor dat je altijd voldoende banen bestelt. Twijfel je? Neem dan gerust contact met mij op.

N.B. Er kan een gering kleurverschil bestaan tussen de behangsample en je bestelling, doordat de voorraad samples eerder is aangelegd.

Het retouradres is: Willem van Outhoornlaan 1, 2024 AK, Haarlem. Eventuele verzendkosten van het retourneren van artikelen zijn voor de klant.

Vervelend dat je bestelling beschadigd is. We raden je aan om alle artikelen binnen 24 uur na ontvangst goed te controleren. Om te bepalen wat de beste oplossing is, ontvang ik graag een mail met de volgende informatie:

  • Een kopie van de factuur of ordernummer
  • Een duidelijke foto van de schade
  • Een korte omschrijving van de schade (en hoe deze is ontstaan, indien bekend)

Ik neem dan spoedig contact met je op.

Als je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kun je je uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op ‘unsubscribe’ te klikken.

Op dit moment bied ik nog geen wholesale mogelijkheden aan.

Leuk! Ik hoor graag meer. Als je me een berichtje stuurt, neem ik snel contact met je op.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail, dan help ik je graag verder.

Scroll naar boven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je inspiratie, nieuws en aanbiedingen ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.