0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Meet the maker

Rebloomed is opgericht door Ilona Pronk uit een passie voor dessins, vintage vormgeving, en interieurstyling.

Hoe is Rebloomed ontstaan?
“Ik ben graphic designer en heb meer dan 20 jaar in de mode gewerkt als dessin tekenaar. Daarnaast heb ik altijd een voorliefde gehad voor interieurdesign. Als jong meisje bladerde ik al door de behangboeken en verfstalen van mijn moeder die interieurstyliste is. Mijn andere passie is vintage design: van mode tot meubels, fotografie en architectuur. Vooral ‘mid century design’ uit de jaren 50 en 60, en retro prints uit de jaren 70 en 80 vind ik inspirerend. In Rebloomed komen al mijn passies samen: graphic, interior en vintage design. Bovendien groeit de vraag naar vintage meubels nog steeds, en echt vintage behang wordt steeds schaarser. Een goed moment om Rebloomed te starten.”

 
Waar komt de naam vandaan?
“‘Rebloom’ betekent opnieuw laten opbloeien, en dat is precies wat onze behangstijlen doen met een ruimte. Bovendien is vintage behang vaak geïnspireerd op de natuur, met veel bloemen en planten.

Dat sluit ook goed aan bij de aandacht voor duurzaamheid van Rebloomed: ons behang is uitsluitend gemaakt van duurzaam vervaardigd papier, en we produceren zoveel mogelijk lokaal. Tot slot staat ‘rebloom’ voor mij persoonlijk ook voor het starten van mijn eigen bedrijf, een nieuwe uitdaging voor mij als dessinontwerpster.

“Met een vintage inspired wallpaper van Rebloomed geef je iedere ruimte precies die persoonlijke warme touch die je zoekt”

Wat is kenmerkend voor Rebloomed behang? 
“Ons behang ontstaat vanuit een liefde voor kleur en verrassende, ambachtelijk uitgevoerde dessins. Zowel door de ontwerpen als het hoogwaardige papiergebruik heeft ons behang een handmade feel.
Die focus op kwaliteit vind ik ook in de klantbeleving belangrijk. Ik geef graag advies en ben vanaf de eerste aanvraag, tot het aanbrengen op de muur betrokken bij mijn klanten. Ook denk ik graag mee over behang op maat, wat een ruimte natuurlijk nog unieker maakt. 
Dus: welke ruimte mag ik voor jouw ‘rebloomen’?

Nieuwsbrief

Met de Rebloomed nieuwsbrief ontvang je de nieuwste behangtrends, tips, inspiratie en exclusieve content, direct in je mailbox. Gelijk aanmelden dus!

Be social!

Volg je Rebloomed al op Instagram? Hier delen we regelmatig sfeerbeelden van producten, inspiratie, styleboards, foto’s van klanten en krijg je een kijkje achter de schermen. Gebruik #myrebloomedroom om jouw mooie foto’s te delen met producten van Rebloomed

Voor nog meer inspiratie kun je Rebloomed ook volgen op Pinterest.

Veel plezier!

Scroll naar boven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je inspiratie, nieuws en aanbiedingen ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.